Trainersclinic 25-1-2020

Wat doe je met ongebruikte zaalruimte op dagen dat er weinig thuiswedstrijden zijn? Nou, je organiseert een clinic voor onze trainers. Onder bezielende leiding van onze 'hoofdtrainer' Wiger worden trainers van alle niveaus de fijne kneepjes van het vak bijgebracht.

• Hoe doe je een goede warming up

• Hoe laat je technische oefeningen goed uitvoeren

• Werken met opstellingen

• Team spirit ontwikkelen

• Etc etc

Allemaal komt het aan bod in deze 2 uur durende sessie. En gelukkig zijn er altijd genoeg spelers die de oefeningen willen ondergaan...

Trots op onze vereniging en al zijn vrijwilligers!

Surf Nieuwsbrief 2019-2020 nr.3

Ook in deze bijzondere tijd waarin er niet gevolleybald wordt houden we je graag op de hoogte. Daarom is zojuist de nieuwe Nieuwsbrief verstuurd. Heb je 'm niet ontvangen? Bekijk hem >>> HIER <<<. Met

Tijdelijk geen activiteiten!

Helaas moeten wij namens de altijd positieve Jeugdcommissie melden dat in verband met de maatregelen rondom het coronavirus de geplande activiteiten van 5 april niet doorgaan. Wij hopen jullie allemaa