Informatie voor mini's

Leuk dat je op volleybal zit of dat je belangstelling hebt in volleybal!

De mini-trainingen zijn op de vrijdagmiddag van 17.00 -18.00 uur in sporthal “De Slag” en beginnen weer op vrijdag 30 augustus 2019.

Naast de trainingen op de vrijdagmiddag bestaat er ook de mogelijk om mee te doen met de mini-competitie die gemiddeld een keer in de twee weken gespeeld wordt. In deze competitie zijn de regels aangepast zodat het voor alle leeftijden super leuk is om aan mee te doen. Afhankelijk van het niveau wordt in overleg met de trainers besloten vanaf wanneer je mee kan dan doen aan de competitie.

Deze wedstrijden worden op de zaterdagmorgen of –middag meestal gespeeld in Hoevelaken, Barneveld, Lunteren, Renswoude, Woudenberg, Scherpenzeel of Nijkerk. Je speelt dan meestal twee wedstrijdjes van een half uur.

Als je competitie speelt of gaat spelen krijg je een echt SURF-shirt! Zelf hoef je alleen te zorgen voor zaalsportschoenen, een sportbroekje en eventueel kniebeschermers.

Voor spelregels van het mini-volleybal ook wel CMV(Cool Moves Volleybal) genoemd kijk dan op onze website bij mini’s - spelregels.

Mocht je belangstelling hebben in volleyballen, dan mag je een paar keer vrijblijvend mee trainen op de vrijdagmiddag. Op die manier kan je echt zien hoe leuk het is. Geef dit even door dan kunnen we je ontvangen bij de eerste training.

Tevens heeft Surf een actieve jeugdcommissie die een aantal keer per jaar leuke activiteiten organiseert met als hoogtepunt het inmiddels wel beroemde jaarlijkse Surfkamp! Het kamp is aan het eind van het seizoen (meestal in mei/juni) welke van vrijdagmiddag t/m zondagmiddag gehouden wordt met ongeveer 50 tot 60 mini- en jeugdleden.

Voor meer informatie over Surf kijk ook op onze website: www.vvsurf.nl bij het menu “Algemene Info Surf

Voor vragen of meer informatie over de mini’s neem dan contact op met Jeroen van der Woerd.

Jeroen van der Woerd

woerdie@hotmail.com