• Voorzitter

Surf en Corona: wedstrijden en trainingen geannuleerd t/m 31 maart 2020.

Bijgewerkt: 9 aug 2020

Vandaag (12-03-2020) heeft de Nederlandse overheid nieuwe maatregelen afgekondigd om de verdere verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan. Als direct gevolg daarvan heeft de NeVoBo alle wedstrijden geannuleerd vanaf heden tot en met 31 maart 2020 (zie: https://www.nevobo.nl/nieuwsbericht/2020/03/12/alle-wedstrijden-t-m-31-maart-afgelast).


Daarnaast adviseert de bond ons om ook alle trainingen en overige activiteiten voor deze periode te annuleren. Wij realiseren ons dat dit een vergaande maatregel is maar menen als bestuur dat er geen andere keuze is dan onze verantwoordelijkheid te nemen om het risico op verdere verspreiding zoveel als mogelijk te beperken.


Wij adviseren alle leden om de berichtgeving op deze site te volgen; zodra daar aanleiding voor is zullen we hier nader over berichten.


Als er naar aanleiding van dit bericht vragen zijn dan kunnen die via voorzitter@vvsurf.nl gesteld worden.


Met sportieve groet,

Michael Blaas

Voorzitter vv Surf

74 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

4x Belangrijk nieuws!

Beste leden van Surf, Graag wil ik jullie uitnodigen om deel te nemen aan de 52e Algemene Ledenvergadering van Surf via https://www.vvsurf.nl/alv2021 (Let op: voor deze pagina is een toegangscode nodi

Geslaagde Pieten-training 4 december

Ondanks de beperkingen die Corona ons dit jaar oplegt was toch weer gelukt een succesvolle 'Pieten-training' voor de mini's afgelopen vrijdag in De Slag. De Goedheiligman was zelfs (op veilige 1.5m af

Nieuwsbericht