Nieuwsbrief 2019-2020 nr.2

De tweede nieuwsbrief van dit seizoen is gisteren verzonden naar alle leden die hiervoor aangemeld zijn. Weer boordevol lezenswaardig nieuws, lekker voor als je 2e kerstdag zit uit te buiken van het diner.

Lees de volledige nieuwsbrief online >>> hier <<<.

Heb je 'm niet in je mailbox? Check dan even of hij (afzenderadres voorzitter@vvsurf.nl) niet in je spamfolder staat. Nog steeds niet gevonden? Dan kan het zijn dat je (nog) niet op de mailinglist staat. Meld je dan snel >>> hier <<< aan.

Fijne feestdagen!

4x Belangrijk nieuws!

Beste leden van Surf, Graag wil ik jullie uitnodigen om deel te nemen aan de 52e Algemene Ledenvergadering van Surf via https://www.vvsurf.nl/alv2021 (Let op: voor deze pagina is een toegangscode nodi

Geslaagde Pieten-training 4 december