• JC

Pannenkoeken festijn!

Bijgewerkt: 15 dec 2019


Beste mini's en ouders,

Nu het nieuwe schooljaar alweer een tijdje bezig is en we weer hard aan het trainen zijn. Is de jeugdcommissie natuurlijk weer druk met het regelen van activiteiten voor dit seizoen. De eerste activiteit is alweer achter de rug en was een groot succes! Nu vonden wij het eens tijd om met alle mini’s bij elkaar te komen.

Vrijdag 1 november gaan we daarom met z’n alle pannenkoeken eten in de kantine van De Slag. Deze activiteit start direct na de trainingen (18:00 uur) en eindigt om 19:30 uur. De activiteit is geheel gratis en wij regelen de pannenkoeken. Dus trommel al je teamgenoten op en schrijf je snel in via de onderstaande link.

KLIK HIER!!!

Inschrijven kan tot vrijdag 25 oktober! Als je te laat bent, kan je nog proberen een mailtje te sturen naar jc.vv.surf@gmail.com, misschien kunnen we dan alsnog iets voor jou regelen.

Naast de vele activiteiten die eraan zitten te komen zijn we ook alweer bezig met het surfkamp van 2020. Hou alvast 5 tot 7 juni vrij in je agenda zodat je hierbij kan zijn!!

Groetjes namens de jeugdcommissie, Rosalie, Mariët, Joost, Robert, Lars en Rachelle


46 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

4x Belangrijk nieuws!

Beste leden van Surf, Graag wil ik jullie uitnodigen om deel te nemen aan de 52e Algemene Ledenvergadering van Surf via https://www.vvsurf.nl/alv2021 (Let op: voor deze pagina is een toegangscode nodi

Geslaagde Pieten-training 4 december

Ondanks de beperkingen die Corona ons dit jaar oplegt was toch weer gelukt een succesvolle 'Pieten-training' voor de mini's afgelopen vrijdag in De Slag. De Goedheiligman was zelfs (op veilige 1.5m af

Nieuwsbericht