Nieuwsbericht

Surfkamp 24 t/m 26 Mei 2019

17/04/2019

                            

Hallo Surf-toppers!!

Het seizoen zit er helaas alweer op. En wat hebben we een gaaf seizoen gedraaid met z’n allen zeg! Er zijn kampioenschappen gevierd, records gebroken (grote club actie) en hele vette activiteiten gedaan. Als jeugdcommissie kijken wij terug op een geslaagd seizoen en dat willen wij natuurlijk nog even goed met jullie afsluiten.

Het is eindelijk zo ver. De activiteit waar we met z’n allen het hele jaar op wachten. Het weekend waar je kan relaxen maar toch altijd vermoeid van terug komt, waarbij het bos overdag en midden in de nacht onveilig gemaakt wordt en waarbij het eten je regelmatig om de oren vliegt. Na lang wachten mogen we jullie eindelijk weer uitnodigen voor… Het altijd gezellige SURFKAMP!!!!

 

Ook dit jaar heeft de jeugdcommissie weer een te gekke locatie gevonden. Ditmaal in De Houtkamp in Otterlo waar jullie al je energie kwijt kunnen en je ‘beestachtig’ mogen gedragen.

Het kamp is van  vrijdag 24 - zondag 26 Mei dus zet het maar vast in je agenda! De kosten voor kamp bedragen €45,- voor een heel weekend en €25,- voor een half weekend over te maken naar NL41 INGB 0001636739 t.a.v. VV Surf o.v.v. ‘kamp’ en ‘je naam’. Voor de kinderen die het een beetje spannend vinden is het dus mogelijk om 1 nachtje of alleen een dag te blijven. Mochten zij op een afwijkend tijdstip willen komen of vertrekken dan moet er voor eigen vervoer gezorgd worden. Aanmelden kan t/m 10 Mei!!

Zoals elk jaar zijn er twee dingen waarbij we een beetje hulp vragen aan de ouders. Namelijk het vervoer (heen, terug of allebei) en het bakken van een stapeltje pannenkoeken die op de eerste avond aan de kinderen wordt uitgedeeld. Dit kan aangegeven worden bij de aanmelding in het inschrijfformulier. KLIK HIER voor het inschrijfformulier!! Alvast bedankt!

Het kampboekje met alle info over kamp ontvang je een week voor het kamp in je mail. Hierin staat hoe je je goed kan voorbereiden op het weekend, info over de vertrektijden, rijschema’s en uiteraard de kampliedjes.

We gaan er in ieder geval met z’n allen een superweekend van maken en we hopen dat jij daar ook bij bent! We zien je aanmelding graag snel tegemoet.

 

High-five!

De kampcommissie!

 

Voor vragen kunnen jullie terecht bij:

Rachelle Sinnema 0639485078 jc.vv.surf@gmail.com

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Het takenoverzicht voor de eerste helft van het competitieseizoen 2019-2020 staat op de site. Je vindt 'm

>> HIER <<

Meer weten over zaal-, tel-, tab...

Takenoverzicht eerste helft competitie

September 20, 2019

1/3
Please reload

Recente berichten

October 6, 2019

Please reload

Archief
Please reload