Nieuwsbericht

Zwemmen!!

19/01/2019

 

 

Hallo Surf-toppers!

 

Nu de tweede helft van de competitie weer van start gaat is natuurlijk ook de jeugdcommissie weer volle bak bezig om voor jullie de leukste activiteiten te organiseren. De eerstvolgende activiteit is er meteen eentje waar wij als JC altijd erg naar uit kijken! Dus maak je borst maar nat, we gaan...

ZWEMMEN!!!!

Zondag 10 februari gaan we gezellig met z'n allen naar De Octopus in Leusden om de snelheidsrecords op de glijbaan te breken, dubbele salto’s van de duikplank te maken of misschien gewoon je trainer onder water te duwen. Een activiteit die elk jaar weer laat zien dat het een succes is voor iedereen.

De activiteit is voor jullie helemaal gratis en je kan je T/M 5 FEBRUARI INSCHRIJVEN KLIK HIER. Daarna sluit de inschrijving. Via de mail kan er daarna misschien een enkele uitzondering gemaakt worden mits dat organisatorisch geen problemen oplevert.

We verzamelen die dag om 12:45 uur bij de Slag en je zal daar om 15:40 uur weer terug zijn. Uiteraard hebben we ook vervoer nodig en willen we aan de ouders vragen of ze mogelijk kunnen halen of brengen (of allebei). De halers worden dan om 15:30 bij de Octopus verwacht.  

Let op: I.v.m. de veiligheid kan je aan deze activiteit alleen deelnemen als je in het bezit bent van een zwemdiploma (en ja, het moet je eigen diploma zijn slimmeriken).

Het beloofd weer een hele gave middag te worden die je niet mag missen! Daar zijn jij en je teamgenoten toch ook bij?

We zien jullie graag op de 10e! En Oja, vergeet je zwemspullen niet.

 

High-five en boks namens de jeugdcommissie,

Rosalie, Mariët, Joost, Robert, Rachelle en Lars  

 

Ter herinnering: het kamp is komend jaar op 24 tot en met 26 mei.

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Het takenoverzicht voor de eerste helft van het competitieseizoen 2019-2020 staat op de site. Je vindt 'm

>> HIER <<

Meer weten over zaal-, tel-, tab...

Takenoverzicht eerste helft competitie

September 20, 2019

1/3
Please reload

Recente berichten

October 6, 2019

Please reload

Archief
Please reload