Diner Rouler 3 november 2018

08/10/2018

Lieve coaches, trainers en leden van Surf,

Na het grote succes van de eerste editie van het Surf Diner Rouler gaan we het dit seizoen nog eens overdoen! Op zaterdag 3 november 2018 is het zover: De tweede editie van het Surf Diner Rouler! HET evenement om contact te leggen met andere Surf’ers, de sappigste roddels uit te wisselen, de nodige versnaperingen te nuttigen en uiteraard te genieten van de formidabele kookkunsten van zowel onze coaches, trainers, recreanten en leden van Surf. Oftewel, een avond om niet te missen!

Koken en fietsen
Voor de mensen die vorig jaar deze avond hebben gemist of nieuwe senioren leden, leggen we dit nog kort uit. MAAR teamgenoten, maak deze nieuwe leden enthousiast! Diner Rouler staat in het teken van lekker eten, drinken en Surf’ers ontmoeten. Je gaat als duo een driegangenmenu eten, alleen eet je telkens een gang ergens anders. Als duo ga je samen op pad en eet je een voorgerecht bij een ander duo, daarna stap je op de fiets voor het hoofdgerecht bij een nieuw duo en etc. Je zit altijd met zes personen aan tafel. Zo leer je je clubgenoten eens op een andere manier kennen. Wanneer de buikjes rond zijn gegeten en gedronken, zullen we de avond afsluiten bij de Wiekslag!

Inschrijven
Dus wil je wel eens laten zien dat je naast blokkeren ook kan flamberen, je naast serveren ook kan fileren, je gehaktballen net ze goed zijn als je aanvallen, je niet alleen scoort met je ace maar ook met je soufflés, dan is dit jouw uitgelezen kans!

Inschrijven doe je namelijk met zijn tweetjes, zodat je gemakkelijk samen een spektakel kunt creëren! Na deze voortreffelijke gerechten is er nog gelegenheid om een afzakkertje (en meer) te nemen in de Wiekslag. Meld je aan met een teamgenoot of iemand anders binnen de vereniging. Inschrijven kan per direct tot 20 oktober 2018 door de bijgevoegde link in te vullen:

>>>INSCHRIJVEN<<

Per mail krijg je te horen wat voor een gang (voor-, hoofd- of nagerecht) jouw duo moet klaarmaken en op welke adressen je wordt verwacht voor de overige gerechten. LET OP: de voorkeur is dat het adres waar jullie gaan koken in Hoevelaken is! Verder informatie over deze avond volgt!

We’ll be back!

De Diner Rouler Commissie, Nikita & Wendy

Uitgelichte berichten

Het takenoverzicht voor de eerste helft van het competitieseizoen 2019-2020 staat op de site. Je vindt 'm