Open trainingen voor heren

31/03/2018

Surf wil derde herenteam

Voor het seizoen 2018-2019 wil Surf graag een derde herenteam in de derde klasse inschrijven.

Volleybalvereniging Surf heeft op het moment drie dames- en twee herenteams in de competitie.

De ervaren beginner

Het niveau van de derde klasse competitie is uitstekend geschikt voor de ‘ervaren beginner’. Een competitie bestaat uit ongeveer 20 wedstrijden (10 uit en 10 thuis), meestal op de zaterdag van oktober tot en met april. Omdat je met meer dan zes mannen in een team zit, kun je ook weleens verstek laten gaan. Daarnaast train je optioneel één keer in de week op dinsdagavond. Heb je (een beetje) volleybal ervaring? Zin om het balletje weer op te pakken? Nieuwsgierig of je het nog kunt? Kom dan naar de open trainingen!

Open training

Dus heb je in het verleden al gevolleybald? Of beschik je over een beetje balgevoel en een sportieve instelling? Dan zijn de open trainingen wat voor jou!

Doel van de open trainingen is om je kennis te laten maken met volleybal en de huidige competitieteams. De trainingen zien er als volgt uit:

• Een (kort) stukje theorie over volleybal anno 2018.

• De warming-up.

• Techniek-oefeningen (boven- en onderhands, service, de smash)

• Een wedstrijdje

Deze trainingen zijn dinsdag 20 maart en/of 3 april van 19:30-21:00 in Sportcomplex De Slag in Hoevelaken. Doe je mee? Dan zien we je dan!

Over Surf

Deze oproep en de open trainingen zijn gericht op (mogelijke) competitie-spelende heren. Maar uiteraard is iedereen welkom om te komen volleyballen! Surf is een club voor jong en oud, van jeugd tot senior en van competitiespeler tot recreant. Wil je een keer vrijblijvend kijken en/of meedoen? Dan ben je uiteraard helemaal welkom!

Uitgelichte berichten

Het takenoverzicht voor de eerste helft van het competitieseizoen 2019-2020 staat op de site. Je vindt 'm

>> HIER <<

Meer weten over zaal-, tel-, tab...