Nieuwsbericht

Surfkamp 2017

27/05/2017

Het volleybalseizoen zit er al weer bijna op.. Dit betekent dat het weer tijd is om het seizoen voor de jeugd weer goed af te sluiten met het altijd onvergetelijke Surfkamp!

Dit jaar is het Surfkamp in het weekend van
Vrijdag 9 t/m zondag 11 juni. We gaan naar Het woelige nest in Hulshorst. De kosten voor het kamp zijn €45,- per persoon. Uiteraard is het ook dit jaar weer mogelijk om een half kamp mee te gaan, voor een half kamp zijn de kosten €25,- per persoon. Je kan het kampgeld overmaken naar rekening

NL 41 INGB 0001636739 van VV Surf o.v.v Kamp en je naam.

Dit jaar worden zowel de jeugd als de mini’s met de auto gebracht. Hiervoor hebben we uiteraard wel enthousiaste ouders voor nodig.

Extra informatie over het kamp:
Ieder jaar organiseren wij een kamp voor alle jeugd en mini’s van Surf. Er gaan vaak ongeveer 50 kinderen mee en 15-20 begeleiders. Vrijdag worden we naar het kampgebouw gebracht waar we eerst de slaapzalen inruimen en daarna lekker gaan eten. Vervolgens gaan we spelletjes doen en voor we gaan slapen hebben we natuurlijk ook nog een gaaf nachtspel.

Ook de rest van het weekend staat in teken van gezelligheid, spelletjes doen en we maken er een leuk weekend van voor iedereen.

Kinderen die het nog iets te spannend vinden om het hele weekend op kamp te gaan kunnen er ook voor kiezen om 1 nachtje te komen, of zelfs alleen overdag. Als je je opgegeven hebt krijg je ongeveer een week voor aanvang van het kamp het kampboekje op de mail. Hierin staat alle informatie over het kamp bijvoorbeeld het thema, wat je mee moet nemen, wie er moet rijden en alle kampliedjes die we tijdens het kamp gaan zingen.

Je kunt je opgeven via deze link https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeSWfIh9Am0eumDaDWyembc1nMTBXw1...,
Doe dit graag wel voor vrijdag 26 Mei.

Voor vragen kan je contact opnemen met Nienke, 06-14403694 of via nmeijer1994@hotmail.com

Hopelijk zien we je op het Surfkamp!

Groeten namens de jeugdcommissie,

Nienke, Mark, Joost,
Thomas, Gerben, Robert.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Het takenoverzicht voor de eerste helft van het competitieseizoen 2019-2020 staat op de site. Je vindt 'm

>> HIER <<

Meer weten over zaal-, tel-, tab...

Takenoverzicht eerste helft competitie

September 20, 2019

1/3
Please reload

Recente berichten

October 6, 2019

Please reload

Archief
Please reload