• Jeugdcommissie Surf

We gaan weer starten!

Beste mini’s, jeugdleden, ouders/verzorgers, Het seizoen gaat alweer bijna van start en de jeugdcommissie is druk bezig geweest met het plannen van leuke activiteiten. Afgelopen seizoen hebben we er helaas een aantal moeten missen, dus tijd om dit in te halen! Zondag 27 september organiseren wij een startdag voor alle mini’s en jeugdleden in Hoevelaken! We zullen rond de middag verzamelen in de Slag en hier ook avondeten. De rest van de dag zit vol activiteiten binnen Hoevelaken. Zorg dat je goede schoenen aandoet, want het zou maar zo kunnen dat we het bos ingaan. De exacte begin- en eindtijd zal via de mail gecommuniceerd worden na de inschrijvingen. Uiteraard zullen wij ons houden aan de maatregelen met betrekking tot COVID-19 die op dat moment gelden. Dat zou voor nu betekenen dat alle begeleiders afstand houden van de jeugdleden en we extra hygiënemaatregelen in acht nemen. Deelname aan deze activiteit (inclusief het eten) is geheel gratis! We hopen dat zoveel mogelijk mini’s en jeugdleden erbij kunnen zijn om het seizoen goed met elkaar te beginnen. Trommel dus al je teamgenoten op en schrijf je in via onderstaande link: >> AANMELDEN << https://forms.gle/UcoaoubxfGfrsy7P9 Inschrijven kan tot zondag 13 september! Als je te laat bent, kan je nog proberen een mailtje te sturen naar jc.vv.surf@gmail.com, misschien kunnen we dan alsnog iets voor jou regelen. Aanmeldingen via het inschrijfformulier worden niet meer bekeken na deze datum. Helaas kon afgelopen seizoen het surfkamp niet doorgaan. Maar goed nieuws: de datum voor volgend jaar is alweer bekend. Hou allemaal 4, 5 en 6 juni 2021 vrij om er dit keer een dubbel zo leuk kamp van te maken!

Groeten namens de jeugdcommissie, Rosalie, Mariët, Joost, Ilse, Lars en Rachelle

Takenoverzicht eerste helft competitie

Het takenoverzicht voor de tweede helft van het competitieseizoen 2020-2021 staat op de site. Je vindt 'm >> HIER << Meer weten over zaal-, tel-, tablet-, fluitdienst of overige taken? Kijk dan op dez