top of page
  • Jeugdcommissie Surf

Surfkamp 2023


Hoi Surftoppers!


Het legendarische Surfkamp komt steeds dichterbij! Het weekend waarin we het bos onveilig maken, voedselgevechten houden en natuurlijk zo lang mogelijk opblijven.


Alle informatie op een rijtje:

  • Locatie: Costa del Zeumeren, Voorthuizen.

  • Datum: van vrijdag 9 t/m zondag 11 juni.

  • Kosten: €50,- euro voor een heel kamp en €35,- euro voor een tweedaags kamp, over te maken naar NL41INGB0001636739 t.a.v. VV SURF o.v.v. ‘kamp’ en ‘je naam’.

  • Aanmelden: aanmelden kan tot en met zondag 7 mei, via de link (ook te vinden op de website): https://forms.gle/o1Dz7phvEFAfUeBU7

  • Kampboekje: Het kampboekje met alle praktische informatie over het kamp ontvang je een week van tevoren in je mailbox. Hierin staat hoe je je goed kan voorbereiden op het weekend, informatie over vertrektijden, rijschema’s en uiteraard alle kampliedjes.


Tweedaags kamp:

Het kamp is dit jaar in het weekend na de avond4daagse. Dat wordt dus een echte feestweek!! Als je de avond4daagse wilt lopen kan je vrijdagavond komen, maar zaterdagochtend mag ook. Voor zaterdag t/m zondag betaal je voor een tweedaags kamp. We hopen je zaterdag tussen 09:30 en 10:00 uur te verwelkomen. Geen paniek! Het nachtspel is verplaatst naar de zaterdag.


Op een ander moment aankomen of alleen een dagje blijven kan natuurlijk ook. We overleggen dan nog over de tijden voor halen/brengen.

Wij delen ouders in om te rijden op vrijdag- en zondagmiddag. Op een afwijkend tijdstip moet er voor eigen vervoer gezorgd worden. Voor de zaterdagochtend (en indien nodig vrijdagavond) maken we een groepsgesprek om het vervoer onderling af te kunnen stemmen.


Hulp van ouders:

Zoals elk jaar zijn er twee dingen waarbij we hulp vragen aan de ouders.

1. Vervoer: We hebben hulp nodig bij het brengen en halen van de kinderen naar Voorthuizen.

2. Pannenkoeken: Op de eerste avond eten we pannenkoeken. We zouden het heel fijn vinden als een aantal ouders een stapeltje pannenkoeken willen bakken.

Dit kan beide aangegeven worden bij de aanmelding in het inschrijfformulier (zie hierboven de link, ook te vinden op de website).


Tot snel!

De Kampcommissie


Vragen? Joost van de Brug | 06 11813545 | jc.vv.surf@gmail.com

118 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Nieuwsbericht

bottom of page