top of page
  • Jeugdcommissie Surf

Skiën Soesterberg

Bijgewerkt op: 19 dec. 2022


Beste mini's en jeugdleden, Het is bijna december, de dagen worden korter, het zonnetje doet een stapje terug en je zal het vast merken; het wordt steeds kouder. Dat betekent dat de winter zijn intrede gaat doen. Wat is er nu stoerder dan deze kou te trotseren en een echte winterse activiteit te gaan doen. Omdat wij weten dat onze jeugd niet terugdeinst voor een beetje kou, hebben wij dan ook een leuke activiteit voor jullie bedacht!


Op zaterdag 10 december willen wij naar Ski Centrum Soesterberg gaan! Om 15:00 uur worden wij verwacht in het winterse Soesterberg. Dit betekent dat jullie om 14:20 uur klaar moeten staan bij de Slag.

Heb je nu nog nooit geskied, dan maakt dat helemaal niet uit! Jullie krijgen dit rustig uitgelegd en leren stap voor stap hoe je moet skiën. Na de uitleg en het oefenen mag je proberen te laten zien hoe moedig en stoer jij bent door naar beneden te skiën! Afsluitend zullen we in Soesterberg een hapje eten en wat drinken, maar zorg van tevoren voor een goed gevulde maag. Rond 18:30 uur verwachten we terug te zijn bij de Slag.


De activiteit kost 5,00 euro per persoon. Dit is inclusief het huren van het materiaal.

Je kunt je opgeven via deze link: https://docs.google.com/forms/d/1U_onLcAuqOPTYT7YHLuUhFiPdzGNCvZ3zYlbHqnxaSU/edit


Opgeven kan tot en met 5 december. Ben je te laat om je in te schrijven? Stuur dan een mailtje naar jc.vv.surf@gmail.com. Wellicht kunnen we dan nog iets voor jou regelen.


Vergeet niet je handschoenen mee te nemen, het is ook verstandig om een sjaal en muts te dragen.

Hopelijk tot 10 december!


Een winterse groet namens de jeugdcommissie,

Thijs, Ilse, Mandy, Rosalie, Rachelle & Joost

114 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Nieuwsbericht

bottom of page